Tjedan EU fondova

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, nacionalno tijelo odgovorno za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti vezanih za korištenje ESI fondova, najavilo je održavanje informativno-edukativnog događaja pod nazivom „Tjedan EU fondova“ koji će se održati od 7. do 11. ožujka 2016. u Kongresnom centru Zagreb, Radnička cesta 50.

Tijekom petodnevnog događanja široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstavit će se sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. -2020.

Uz predstavljanje mogućnosti sufinanciranja  prikazat će se i primjeri dobre prakse te razmijeniti iskustva kroz panel diskusije u sljedećim tematskim područjima: poslovna konkurentnost, mogućnosti za poduzetnike; kulturna baština,  socijalna uključenost, održivost resursa i energetska učinkovitost, znanost, tehnologija, mobilnost, ruralni razvoj te pomorstvo i ribarstvo.

Više informacija i detaljan program „Tjedna EU fondova“ na poveznici http://www.strukturnifondovi.hr/najava-tjedan-eu-fondova.

Newsletter

Kontakt

Eupro Consulting d.o.o.
Pantovčak 7, 10000 Zagreb

Tel: 091 244 3387
Fax: 01 482 3438
E-mail: info@eupro.hr