Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP – KK.03.2.1.15

Nastavno na veći broj zaprimljenih upita vezano uz Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP”, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je dolje navedenu informaciju.

Na navedeni Poziv zaprimljen je velik broj projektnih prijedloga čija ukupna vrijednost traženih bespovratnih sredstava gotovo pet puta premašuje dostupnu financijsku alokaciju. Zaprimljene projektne prijave evidentirane su prema redoslijedu zaprimanja, u skladu s uvjetima objavljenog Poziva. Prijave čija kumulativna vrijednost traženih bespovratnih sredstava predstavlja 200% alokacije upućene su u daljnji postupak dodjele, dok je za preostale projektne prijedloge postupak dodjele trenutno obustavljen.

Uzimajući u obzir izniman interes za ovaj Poziv kao i potrebe poduzetnika, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU analizira mogućnost povećanja sredstava za predmetni Poziv, poštujući pritom pravila koja se primjenjuju na korištenje EU fondova. Prijavitelji će o istome biti pravodobno obaviješteni.

Natječaj je otvoren do 28. 12. 2018., ali je privremeno obustavljen.

Izvor: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/izgradnja-i-opremanje-proizvodnih-kapaciteta-msp-kk-03-2-1-15/ 

 

Eupro Consulting je savjetodavna tvrtka koja Vam pomaže u pronalaženju

učinkovitih i praktičnih rješenja uz individualni pristup svakom klijentu.

individualni pristup

Newsletter

Kontakt

Eupro Consulting d.o.o.
Pantovčak 7, 10000 Zagreb

Tel: 091 244 3387
Fax: 01 482 3438
E-mail: info@eupro.hr