"Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU" – prva godišnja razvojno-financijska konferencija

Dana 4. i 5. veljače 2015. godine u hotelu Esplanade Zagreb održat će se prva godišnja razvojno-financijska konferencija pod nazivom „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“ u organizaciji tvrtke Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. te u partnerstvu s tvrtkom Razbor d.o.o.

Na ovome razvojno-financijskome skupu prezentirat će se sredstva iz EU fondova koja su na raspolaganju korisnicima u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine, i to prema 11 tematskih ciljeva kohezijske politike EU.

Europska komisija je 12. prosinca 2014. godine odobrila hrvatski Operativni program Konkurentnost i kohezija, što otvara put za povlačenje 6,81 milijardi eura europskih sredstava u razdoblju 2014.-2020. godine.

Panel „Turizam i EU fondovi“ moderirat će direktorica Eupro Consultinga, Andrea Zavorović, zajedno s Horwath HTL-om.  Događaj će također poslužiti kao centralno mjesto susreta svih relevantnih sudionika razvoja projekata te će se održati prateći poslovni susreti.

Izvor: www.filipovic-advisory.com

 

 

Eupro Consulting je savjetodavna tvrtka koja Vam pomaže u pronalaženju

učinkovitih i praktičnih rješenja uz individualni pristup svakom klijentu.

individualni pristup

Newsletter

Kontakt

Eupro Consulting d.o.o.
Pantovčak 7, 10000 Zagreb

Tel: 091 244 3387
Fax: 01 482 3438
E-mail: info@eupro.hr